Společnost MES přináší speciální nabídku na 50kWp FVE se 100kWh bateriovým úložištěm HE3DA s dotací a bezúročným úvěrem

S velkou radostí Vám oznamujeme, že vznikl smysluplný program na podporu naší technologie. V článku se dozvíte více bližších informací o této speciální nabídce.

 

bf388fcd-43ae-4729-9bc6-713fcb4d48d5-3.jpg

 

Tato podpora představuje dlouho očekávanou příležitost, na kterou jsme již netrpělivě čekali. Díky této zvýhodněné nabídce se stává využití naší technologie nejen technologicky pokrokovým, ale i ekonomicky výhodným řešením. Pevně věříme, že tato iniciativa významně přispěje k tomu, aby společnost MES mohla naplno rozjet své prodeje a nabídnout našim zákazníkům skutečnou přidanou hodnotu.

Abychom plně využili této podpory, upravili jsme naše původní úložiště s kapacitou 150 kWh, které již prošlo certifikací, na menší variantu s kapacitou 100 kWh. Tímto krokem jsme zajistili, že naše úložiště splňuje všechny požadavky a podmínky stanovené pro získání této podpory, a zároveň jsme udrželi vysokou úroveň kvality a výkonu našich produktů. Jsme přesvědčeni, že tento krok nejen napomůže rychlejšímu nasazení našich technologií na český trh, ale také zlepší dostupnost a atraktivitu našich řešení pro širší spektrum zákazníků.